• ca
  • es
Inici » Notícies » Finalitzades les obres de reparació del Camí dels Clots

Finalitzades les obres de reparació del Camí dels Clots

| 24 setembre, 2018

Les obres de reparació del Camí dels Clots, situat en la zona de l’Algar (al costat de la carretera CV7531), ja s’han finalitzat, obrint el camí a la circulació de vehicles. Els treballs han consistit en la reparació de la foradada que presentava el vial, així com d’un tram de la canonada de la xarxa d’aigua potable i reg, el servei del qual s’havia reposat de forma provisional.

 

Igualment, l’empresa adjudicatària ha reparat la canonada existent i ha compactat el terreny amb zahorra, ha realitzat una solera de formigó armat i ha asfaltat la superfície del vial.

 

Les obres han tingut un cost que ascendeix a 16.135,92 euros, finançats per la Generalitat Valenciana a través de la convocatòria d’ajudes per a pal·liar els danys produïts pels temporals de pluges en 2017.

 

La subvenció d’aquesta convocatòria ascendeix a un total de 37.949,35 euros, per la qual cosa al Camí dels Clots, se sumen altres projectes que han donat solució a diversos desperfectes ocasionats per dita temporal de pluges com són l’obra complementària executada en el carrer Plataners (Urbanització Santa Clara), la reparació del Camí Onaer-Margeve, l’arranjament de la sèquia en la ‘Grava’ (partida Fons) i la recollida d’aigües al barranc en la zona del pàrquing dels ‘Pisos Rojos’.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.