• ca
  • es
Inici » Notícies » Finalitzada la reparació de filtracions en la Biblioteca Municipal

Finalitzada la reparació de filtracions en la Biblioteca Municipal

| 20 desembre, 2017

*Els treballs compten amb una subvenció de la Generalitat Valenciana

Ja s’han finalitzat les obres de reparació de les filtracions que presenta el sostre del de la Biblioteca Municipal com a conseqüència del temporal de pluges esdevingut al desembre de 2016. Els treballs han sigut gestionats des de la Regidoria d’Urbanisme, que dirigeix l’edil Lumi Puigcerver.

 

Les obres seran subvencionats per Presidència de la Generalitat Valenciana, ja que formen part de la memòria presentada per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en la convocatòria d’ajudes per a pal·liar els danys produïts per les fortes pluges de novembre i desembre de 2016, en la qual es contemples diverses actuacions en el municipi. El total de la subvenció per al conjunt d’actuacions ascendeix a 33.516,09 euros i, en concret, la reparació del sostre de la Biblioteca Municipal ascendeix a un total de 10.272,90 euros.

 

Els treballs han consistit a alçar el paviment per a impermeabilitzar la superfície del sostre de la Biblioteca en el Passeig Vicent Berenguer i Llopis i en part de la plaça del Llaurador, que se situen en la part superior de les instal·lacions de la biblioteca.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.