• ca
  • es
Inici » Festes » Festes organitza un ‘Sopar de Sant Joan’ amenitzat per la música tradicional mediterrània de Musicants

Festes organitza un ‘Sopar de Sant Joan’ amenitzat per la música tradicional mediterrània de Musicants

| 9 juny, 2016

sopar sant joan 2016

*Les reserves per a participar en aquesta vetlada s’han de formalitzar a la Casa de Cultura

El ‘Sopar de Sant Joan’, que organitza la regidoria de Festes, explicarà enguany amb diverses actuacions musicals entre les quals destaca el concert que oferirà el grup de música tradicional mediterrània Musicants. A ells se sumaran també les actuacions de la Colla l’Algar i la Colla El Pinyol.

 

Musicants és el nou projecte que va engegar el fundador d’Al Tall, Manolo Miralles, que dóna una visió col·lectiva de músiques i cants al voltant de les cultures mediterrànies. La formació és molt heterodoxa: violí i violoncel, piano, percussió, guitarra, dolçaina, cordes mediterrànies, cantant solista i veus. Tots aquests instruments es fusionen amb experiències musicals diverses com el jazz, el pop clàssic o la música tradicional. Entre els seus integrants es troba el callosí Ximo Guardiola.

 

El sopar de Sant Joan, se celebrarà el pròxim 23 de juny, a partir de les 20.30 hores, amb una cercavila en la qual els participants portaran els tradicionals ‘fanalets’ (realitzats amb melons, carabasses o pebreres). A partir de les 21.30 hores donarà començament el sopar de Sant Joan a la Plaça del Convent, amenitzada amb les actuacions musicals de la Colla l’Algar i la Colla El Pinyol. A les 22.30 hores, serà quan actuen Musicants i sobre les 00.00 hores, com marca la tradició, es cremarà la foguera.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha animat a tots els veïns de Callosa d’en Sarrià a “compartir aquesta nit màgica en la qual es viuen d’una forma molt especial les tradicions del poble en aquesta festa que dóna la benvinguda al solstici d’estiu i en la qual podrem gaudir de la música i el folklore de la nostra terra”.

 

Per açò, l’edil ha recordat que les reserves per a participar en aquesta vetlada s’han de formalitzar a la Casa de Cultura o a través del telèfon 96 588 09 46, amb la finalitat de proveir de les taules i les cadires necessàries en l’espai habilitat per a l’esdeveniment a la Plaça del Convent.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.