• ca
  • es
Inici » Festes » Festes consulta als ciutadans sobre les dates de celebració de les Danses de Sant Jaume

Festes consulta als ciutadans sobre les dates de celebració de les Danses de Sant Jaume

| 29 juliol, 2016

26072016_festes_sant_Jaume_01

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha fet una crida a la col·laboració ciutadana per a participar en l’enquesta popular que ha realitzat el departament sobre les dates de celebració de les Danses de Sant Jaume.

 

Enguany, per primera vegada, s’han canviat les dates de les festes en honor al patró de Callosa d’en Sarrià perquè coincidiren amb la finalitat de setmana. En ser dilluns el 25 de juliol, dia de sant Jaume, enguany es va decidir assignar per a la celebració els dos dies previs a aquesta festivitat, mentre que anteriorment sempre havien sigut els dos dies posteriors els triats per a la festa.

 

Després de l’experiència pilot d’enguany, la regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha volgut preguntar a través d’aquesta enquesta als veïns i veïnes de Callosa d’en Sarrià sobre si prefereixen que les Danses de Sant Jaume se celebren en cap de setmana o que es mantinguen com sempre, tenint com a eix el dia 25 de juliol. “L’important és que siguen els mateixos ciutadans els que decidisquen sobre les seues festes”, ha manifestat l’edil.

 

Per a realitzar l’enquesta els ciutadans tan sols hauran d’acudir a la Casa de Cultura de l’1 al 5 d’agost, en horari de 09.00 a 13.00 hores, i votar.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.