• ca
  • es
Inici » Educació » Èxit de participació en els tallers infantils de Setmana Santa

Èxit de participació en els tallers infantils de Setmana Santa

| 5 abril, 2016

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrrià, Estela Menaches, ha fet un balanç molt positiu dels tallers infantils que s’han organitzat durant el període vacacional de Setmana Santa, en els quals han participat un total de 60 xiquets de la localitat, convertint l’activitat en tot un èxit.

 

Els tallers s’han desenvolupat els dies 29, 30 i 31 de març i 1 i 4 d’abril, amb la finalitat de “ajudar a conciliar la vida laboral i familiar a aquells pares que han continuat la seua jornada de treball durant el període de vacances escolars”, tal com ha manifestat Menaches.

 

Els xiquets participants han pogut gaudir d’uns tallers lúdics i didàctics, organitzats per l’empresa Azimut Animació, que s’han impartit en el centre social de la Plaça d’Espanya. Els xavals, de 3 a 12 anys, han realitzat manualitats, jocs d’expressió, activitats ambientals, cançons i balls, pintacaras, explica contes, un taller de teatre en el qual han elaborat les seues pròpies titelles, jocs de Pasqua, etcètera.05042016_Educación_talleres_semana_santa_01 05042016_educación_talleres_semana_santa_02

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.