• ca
  • es
Inici » Medi Ambient » Excel•lència per a la qualitat de les aigües de bany de les Fonts de l’Algar

Excel•lència per a la qualitat de les aigües de bany de les Fonts de l’Algar

| 17 febrer, 2017

La Conselleria de Medi ambient ha informat a l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià que les aigües de bany de les Fonts de l’Algar van aconseguir obtenir en la temporada de bany de 2016 la qualificació màxima de qualitat: ‘Excel·lent’.

 

Les anàlisis es van realitzar per part de la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, a través de la Direcció General de l’Aigua, segons els objectius marcats per la legislació de la Unió Europea.

 

Durant l’avaluació es van dur a terme mostrejos quinzenals en el mes de juny i setmanals al juliol, agost i setembre, sent els resultats analítics ‘Excel·lents’ en tots ells. Una qualificació que les Fonts de l’Algar presumeixen de revalidar cada any.

El regidor de Medi ambient i Turisme, Alfonso Puigcerver, ha expressat la seua satisfacció per la renovació de l’excel·lència de les aigües de les Fonts de l’Algar i ha manifestat que “aquesta qualificació és una mostra més de la gestió que es duu a terme des de l’Ajuntament en la conservació i manteniment d’aquest paratge natural, la joia de la corona de Callosa d’en Sarrià”. A més, “suposa un al·licient més per als visitants que cada any vénen a Callosa a conèixer i gaudir d’aquest tresor natural que posseeix el municipi”, ha afegit.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Medi Ambient, Notícies

Los comentarios están cerrados.