• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Estabilitzats els dos incendis que afecten a Callosa d’en Sarrià

Estabilitzats els dos incendis que afecten a Callosa d’en Sarrià

| 7 setembre, 2016

Escudo_callosa_vertical

L’incendi que es va originar a Bolulla i que ha afectat el terme municipal de Callosa d’en Sarrià es va donar per estabilitzat ahir a les 21.00 hores. Igualment, l’incendi que ahir es va declarar sobre les 21.00 hores en la partida de l’Algepsa – la Rompuda, entre els termes de Callosa i la Nucia, també s’ha donat per estabilitzat. Aquesta partida es troba en el llit del riu Algar i les flames van cremar una zona de canyes.

 

L’incendi originat a Bolulla ha arrasat prop de 600 hectàrees abastant terreny pertanyent als municipis de Bolulla, Tàrbena, Callosa d’en Sarrià i Xaló. A Callosa el foc va arrasar pràcticament el 90% de la partida de Sacos, una zona agresta situada en la part alta de l’Algar amb una gran pineda que va fer que ràpidament es propagaren les flames.

 

Després de la intensa jornada d’ahir, els efectius que continuen operant en la zona s’han reduït a 3 brigades d’extinció, dues autobombes, 22 brigadistes, 2 bombes rurals pesades, 8 bombers, un camió nodrissa i mig centenar d’efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME). Els mitjans aeris ja no han sigut necessaris en la jornada de hui.

 

Hui ja han sigut oberts els accessos al paratge de les fonts de l’Algar, així com els negocis i enclavaments turístics de la zona, que ahir van romandre tancats com a mesura de precaució. El que sí que s’ha tornat a tallar és l’accés a Sacos.

 

Callosa d’en Sarrià ha posat a la disposició dels efectius de la UME el Poliesportiu Municipal que està funcionat com a alberg i camp base per als militars que es troben treballant en tasques de neteja de brossa per a evitar que es reaviven les flames i es produïsquen nous focus.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.