• ca
  • es
Inici » Notícies » ‘España Directo’ des de les Fonts de l’Algar

‘España Directo’ des de les Fonts de l’Algar

| 5 maig, 2016

05052016_españa_directo_0205052016_españa_directo_03*El magazín de les vesprades de la 1 de TVE promociona el principal atractiu turístic de Callosa

La 1 de Televisió Espanyola va traslladar ahir les càmeres a Callosa d’en Sarrià per a gravar en les Fonts de l’Algar un reportatge que es va emetre de vesprada en el programa ‘España Directo’.

 

Una de les reporteres del programa va realitzar un recorregut pel paratge natural de les Fonts de l’Algar per a donar a conèixer aquest meravellós enclavament que amaga Callosa i que atrau a l’any prop de 300.000 visitants. El reportatge va comptar amb la participació del regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver, i la  tècnica de la mateixa àrea, Irma Seguí, que van explicar les peculiaritats de les fonts i la importància de l’aigua a Callosa.

 

‘España Directo’ és el magazín informatiu de TVE que fa cada vesprada i que aborda la crònica d’Espanya sobre diversos temes, escapades, reportatges successos, receptes, etc.

 

El regidor de Turisme ha manifestat el seu “orgull” i “satisfacció” davant la visita del programa a Callosa, ja que amb l’emissió del reportatge, Callosa aconsegueix “un impacte i una promoció turística importantíssima i de gran valor per a la localitat, sense que represente cost algun per a les arques municipals”.

 

Les Fonts de l’Algar conformen un paratge natural de gran importància per a tota la comarca, ja que dóna aigua a diferents municipis de la Marina Baixa. Al llarg d’un quilòmetre i mig de longitud, el visitant pot recórrer el llit del riu Algar en un itinerari en el qual es veurà sorprés per espectaculars cascades, nombroses fonts que brollen de la roca, recessos d’aigua on poder gaudir de refrescants banys d’aigües pures i cristal·lines, i per tot un paisatge fruit del modelatge càrstic de la roca calcària. Així mateix, a través d’aquest itinerari es descobreixen les sèquies centenàries que hui encara estan en ús, l’imponent canal i també l’antiga presa.

 

Tots aquests atractius que posseeixen les Fonts de l’Algar es van poder veure ahir en el magazín ‘España Directo’, programa que té previst a més la realització d’un segon reportatge que tindrà com a protagonista el nispro.

 

El reportatge pot veure’s a través de la web de RTVE en el següent enllaç: http://www.rtve.es/alacarta/videos/espana-directo/espana-directo-04-05-16/3598199/ (min. 1’10 al 4’40).

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.