• ca
  • es
Inici » Educació » Escolars de Callosa d’en Sarrià visiten la setmana vinent el Parc Infantil de Trànsit de la Nucia

Escolars de Callosa d’en Sarrià visiten la setmana vinent el Parc Infantil de Trànsit de la Nucia

| 20 maig, 2016

Escudo_callosa_vertical

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de maig els escolars de 3r i 5é de Primària dels centres educatius de Callosa d’en Sarrià visitaran el Parc Infantil de Trànsit de la Nucia per a posar en pràctica els coneixements que han adquirit al llarg d’aquesta setmana en les aules, a través de les xarrades sobre Educació Vial que els han impartit agents de la Policia Local.

 

Dilluns, dia 23, seran els alumnes del col·legi Almèdia els que acudisquen a les instal·lacions del Parc Infantil de Trànsit nucier. El dia 24 serà el torn dels escolars del col·legi públic Bernat de Sarrià i el dia 25 seran els alumnes del col·legi públic Mirantbò els que realitzen la visita.

 

En el parc de trànsit els alumnes dels diferents centres posaran en pràctica els coneixements teòrics que han aprés en les classes teòriques d’Educació Vial i reproduiran situacions de trànsit amb tots els elements que hi ha en la via pública.

 

A través del programa d’Educació Vial, en el qual han col·laborat les regidories d’Educació i Trànsit, es pretén formar als escolars per a aconseguir una major i millor convivència en la via pública, actuant sempre amb responsabilitat, ja siga com a vianant o conductor.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies, Trànsit

Los comentarios están cerrados.