• ca
  • es
Inici » Notícies » Escena Urbana instal•la sòl de cautxú en el parc infantil de l’Hort del Senyor

Escena Urbana instal•la sòl de cautxú en el parc infantil de l’Hort del Senyor

| 18 abril, 2016

18042016_parque_Hort_señor_callosa*El parc portava mesos tancat en deixar la Diputació fora de la subvenció la superfície del recinte

Després de mesos precintat, el nou parc infantil de l’Hort del Senyor es va reobrir divendres passat en finalitzar la instal·lació del sòl de cautxú que faltava. Des de la regidoria d’Escena Urbana, que dirigeix l’edil Mª Luz Puigcerver, s’ha dut a terme aquesta actuació que ha recobert amb una lloseta de cautxú un total de 42 metres quadrats.

 

El parc infantil corresponia a una subvenció de la Diputació d’Alacant que va sol·licitar l’anterior equip de govern del PP, però per a la qual no es va contemplar la superfície del recinte, sinó tan sols la instal·lació dels jocs.

 

L’edil d’Escena Urbana ha explicat que el nou govern local va decidir “donar una solució al recinte”, i així el passat estiu es va procedir a la instal·lació d’una solera de formigó de 3 centímetres de grossor que cobria la totalitat de la superfície del parc, 42 metres quadrats. El cost de l’actuació va ser de 1.633,5 euros.

 

La regidora ha assenyalat que la lloseta de cautxú “va quedar pendent davant la falta de pressupost”. “Hem hagut d’esperar a l’aprovació dels nous comptes municipals de 2016, per a reservar una partida amb la qual acabar l’obra”. El pressupost de la lloseta de cautxú ha ascendit a un total de 1.796,49 euros.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.