• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » Escena Urbana inicia el dilluns la reurbanització del vial d’accés al Poliesportiu Municipal

Escena Urbana inicia el dilluns la reurbanització del vial d’accés al Poliesportiu Municipal

| 18 novembre, 2016

17112016_calle_reurbanizar

*Les obres inclouran noves voreres i la instal•lació de fanals per a millorar la seguretat del vial

La regidora d’Escena Urbana, Lumi Puigcerver, ha informat que el dilluns que ve començaran les obres de reurbanització del vial que transcorre des del supermercat Coarval, situat en la partida Micleta, fins al Poliesportiu Municipal.

 

L’actuació consistirà en l’execució de voreres en el marge esquerre del vial, així com en la instal·lació de fanals per a il·luminar la zona. “Les obres tenen com a principal objectiu millorar la seguretat dels vianants, ja que és una zona bastant transitada, especialment pels usuaris del Poliesportiu que accedeixen per aquest vial a les instal·lacions”, ha assenyalat l’edil.

 

El pressupost dels treballs ascendeix a 25.000 euros, una inversió municipal que la regidora d’Escena Urbana considera prioritària, ja que aportarà una major comoditat i seguretat als usuaris.

 

Durant les obres no serà necessari tallar al trànsit del vial, però s’acotarà i se senyalaritzarà part del marge esquerre, per la qual cosa la regidora ha demanat paciència als usuaris i sobretot precaució.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.