• ca
  • es
Inici » Notícies » Escena Urbana habilita cinc zones recreatives per a gossos en el municipi

Escena Urbana habilita cinc zones recreatives per a gossos en el municipi

| 23 desembre, 2016

23122016_zonas_recreativa_canina_font

La regidoria d’Escena Urbana, que dirigeix Lumi Puigcerver, ha habilitat cinc zones recreatives canines en els pàrquings del municipi perquè els propietaris dels gossos en facen ús i s’aconseguisca mantenir així nets els carrers de la localitat.

 

Escena Urbana ja havia condicionat una primera zona recreativa en el pàrquing situat al costat del supermercat Hiperber i ara s’han habilitat altres quatre zones recreatives més, una en el carrer de la Font, al costat dels coneguts Pisos Rojos, una altra en l’aparcament La Morera, una altra en el pàrquing de la carretera d’Alacant i una altra en la partida Falset.

 

A través d’aquestes zones recreatives l’Ajuntament pretén fomentar el civisme i que els propietaris dels gossos es consciencien per educar les seues mascotes a orinar i defecar en aquestes zones habilitades per a açò. A més, en aquestes zones podran relacionar-se amb altres gossos i els amos podran estar tranquils ja que estan delimitades per a poder controlar les mascotes

 

L’edil ha fet una crida als propietaris de les mascotes perquè col·laboren a mantenir els nous parcs canins nets, per a açò, serà obligatori arreplegar l’excrement dels gossos, tant fora com dins del recinte. Així mateix ha instat a “complir les normes perquè tots puguem gaudir dels nostres parcs canins”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.