• ca
  • es
Inici » Notícies » Es manté la prohibició de cremes agrícoles per risc extrem d’incendis forestals

Es manté la prohibició de cremes agrícoles per risc extrem d’incendis forestals

| 12 abril, 2018

Continua la prohibició de cremes agrícoles en tot el terme municipal de Callosa d’en Sarrià per risc extrem d’incendis forestals en el dia de hui, 12 d’abril, com a conseqüència del vent.

 

Les previsions meteorològiques mantenen hui el nivell 3 de risc extrem en el municipi, segons informa el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.

 

Des del passat 29 de març i fins al 10 d’abril es van prohibir les cremes en el municipi com a conseqüència de la resolució emesa per la Conselleria de Territori i Habitatge, per la qual es regulen mesures extraordinàries per a la prevenció d’incendis forestals durant el període de Setmana Santa i Pasqua. No obstant açò, la prohibició es continua mantenint com a conseqüència del vent que situen a localitat en nivell 3.

 

Callosa d’en Sarrià posseeix un Pla Local de Cremes que permet realitzar les cremes des de l’eixida del sol i fins a les 12.00 hores fins al 31 de maig, data en la qual s’estableix un nou horari estival que redueix el permís fins a les 11.00 hores. No obstant açò, la resolució de la Conselleria durant el període de Setmana Santa prohibeix també els plans especials locals, igual que els nivells 2 i 3 per riscos d’incendis forestals.

 

Per tot açò, des de l’Ajuntament es demana paciència als agricultors mentre dure la prohibició. Des de la Policia Local de Callosa d’en Sarrià s’informarà degudament dels canvis en aquesta ordre de prohibició.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.