• ca
  • es
Inici » Notícies » Els xiquets de Callosa d’en Sarrià inauguren les noves pistes de Skate i Bike

Els xiquets de Callosa d’en Sarrià inauguren les noves pistes de Skate i Bike

| 24 desembre, 2016

24122016_skate_bike_callosa_01
Aquest matí s’han inaugurat les noves pistes de Skate i Bike, situades en les Partides Peita i Falset. La Regidoria d’Escena Urbana ha invertit 30.000 euros en aquestes dues noves infraestructures esportives que, segons ha manifestat l’edil de l’àrea, Lumi Puigcerver, “a més de fomentar l’esport entre els més joves, serviran per a dinamitzar aquesta zona del municipi”.
La regidora d’Escena Urbana, Lumi Puigcerver, ha assistit a la inauguració acompanyada per l’alcalde, Josep Saval i els regidors de l’equip de govern Estela Menaches, Vicent Llobell, Alfonso Puigcerver i Francesc Guardiola. A l’acte han acudit nombrosos xavals per a provar i gaudir ja de les noves pistes que sens dubte es convertiran en una alternativa d’oci saludable per als més joves.
El Skate Park té una superfície propera als 450 metres quadrats. L’espai alberga 2 quarter de 0,95 x 2,4 metres, 2 quarter de 0,6 x 2,4 metres, 1 barana de 4 metres, 1 planter amb box i una pool jam.
Quant al Bike Park, l’espai compta amb dues pistes, una per als més xicotets i una altra per als majors, amb la finalitat de que tots puguen gaudir de la pràctica de Montain Bike garantint la seguretat dels usuaris.
El projecte ha tingut un gran acolliment i “dóna resposta a una demanda realitzada pels joves callosins des de fa molt temps”, ha assenyalat Lumi Puigcerver.
“Aquest espai pretén ser un nou concepte per a la pràctica de l’esport de dues rodes i el disseny estic segura que va a satisfer als patinadors i als pilots de bicis de muntanya”, ha manifestat la regidora.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.