• ca
  • es
Inici » Festes » Els Tres Reis Mags d’Orient van visitar als xiquets i xiquetes de Callosa per a fer-los lliurament dels seus regals

Els Tres Reis Mags d’Orient van visitar als xiquets i xiquetes de Callosa per a fer-los lliurament dels seus regals

| 7 gener, 2019

Els Tres Reis Mags d’Orient van recórrer dissabte passat els principals carrers de Callosa d’en Sarrià en una vistosa cavalcada que va fer les delícies dels més xicotets que esperaven amb gran il·lusió els regals que els portaven Les seues Majestats.

 

La Cavalcada enguany ha estat organitzada per la Capitania Mora de la filà Guàrdia Negra (homes), que lidera Daniel Serra Moragues, en col·laboració amb la Regidoria de Festes, que ha agraït la labor realitzada per la Capitania.

Les seues Majestats van arribar a cavall a la localitat i acompanyats per un sumptuós seguici d’emissaris. Després de la desfilada, els Reis Mags van visitar l’interior de l’Església per a fer lliurament de l’or, l’encens i la mirra al xiquet Jesús, representat en un Belém vivent.

Després d’aquest acte, Les seues Majestats van repartir els regals als xiquets i xiquetes de Callosa per les seues cases, despertant la seua emoció i entusiasme.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.