• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament endrecen les destrosses ocasionades per actes vandàlics en la Plaça del Llaurador

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament endrecen les destrosses ocasionades per actes vandàlics en la Plaça del Llaurador

| 27 maig, 2016

27052016_parc_llaurador_02_callosa27052016_parc_llaurador_01_callosa

L’equip de govern de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha lamentat els actes vandàlics que s’han produït anit en el parc infantil de la Plaça del Llaurador, que ha aparegut esta matinada amb part del sòl de cautxú arrancat.

 

Els Serveis Tècnics municipals han actuat aquest matí amb la major celeritat possible en el lloc dels fets i han endreçat la zona, netejant les restes de les lloses de cautxú alçades, amb la finalitat d’evitar riscos per als xiquets i xiquetes que fan ús d’aquest espai infantil.

 

Des de l’equip de govern s’ha fet una crida al civisme per a evitar aquests actes, ja que les instal·lacions municipals són de tots, i, així mateix, s’ha demanat col·laboració ciutadana perquè es denuncien aquests fets davant la Policia Local el més prompte possible, amb l’objectiu de poder trobar els responsables d’aquests actes vandàlics que “en comptes de construir, tan sols destrueixen”, deteriorant la imatge del poble.

 

D’altra banda, el govern local ha titllat de “irresponsabilitat” al Partit Popular de Callosa per utilitzar en el seu perfil de Facebook aquest fet per a crear alarma social i criticar la gestió municipal, ja que “es tracta d’actes vandàlics als quals l’executiu local ha donat resposta de forma ràpida i eficaç quan han sigut posats en el seu coneixement”. De fet, aquest mateix matí el parc infantil de la Plaça del Llaurador ja estava endreçat per a l’ús i gaudi dels menors. Igualment, en breu, els Serveis Tècnics repondran les peces de cautxú arrancades.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.