• ca
  • es
Inici » Festes » Els Reis Mags d’Orient visitaran Callosa d’en Sarrià el pròxim dia 5 de gener amb una gran cavalcada

Els Reis Mags d’Orient visitaran Callosa d’en Sarrià el pròxim dia 5 de gener amb una gran cavalcada

| 22 desembre, 2017

 

*En finalitzar, Ses Majestats lliuraran els regals als xiquets per les cases

El pròxim dia 5 de gener els carrers de Callosa d’en Sarrià es vestiran de gala per a rebre la Cavalcada dels Tres Reis Mags d’Orient. La Regidoria de Festes ha organitzat una gran desfilada en el qual participaran nombrosos xiquets i xiquetes del municipi.

 

Ses Majestats arribaran a la localitat a cavall, acompanyats per un espectacular sèquit que malbaratarà il·lusió i alegria entre els xiquets i xiquetes de Callosa.

 

La tradicional Cavalcada que organitza la Regidoria de Festes partirà del carrer Germanies, a les 17.30 hores, i recorrerà la carretera d’Alacant, Quatre Carreteres, el carrer de Jaume I, Sant Francesc, carrer Major fins a arribar a la plaça d’Espanya. Els tres reis mags seran rebuts a la seua arribada a la plaça amb un castell de focs artificials i la música del ‘Ave María’ de Haendel. A continuació, Les seues Majestats oferiran a l’interior de l’Església els presents al Xiquet Jesús.

 

En finalitzar la Cavalcada, enguany els Reis Mags tornaran a repartir els regals als xiquets per les seues cases. La Regidoria de Festes va recuperar el passat any aquesta tradició callosina, que des de feia diversos anys no se celebrava, amb una gran acceptació entre les famílies.

 

Lliurament de paquets

Les persones que desitgen que els Reis Mags visiten la seua llar i lliuren els regals als xiquets en primera persona, tan sols han de portar els paquets a la Casa de Cultura a partir del, 26 de desembre, i fins al pròxim 4 de gener (excepte festius), en horari de 08.00 a 15.00 hores.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.