• ca
  • es
Inici » Festes » Els Reis Mags d’Orient van visitar les llars dels xiquets callosins per a fer-los lliurament dels seus regals

Els Reis Mags d’Orient van visitar les llars dels xiquets callosins per a fer-los lliurament dels seus regals

| 7 gener, 2017

_dsc4121_dsc4130

Els Tres Reis Mags d’Orient van recórrer els principals carrers de Callosa d’en Sarrià en una espectacular cavalcada que va repartir il·lusió i alegria entre els xiquets i xiquetes de la localitat. Els Reis van desfilar muntats en els seus cavalls i en finalitzar el recorregut van visitar l’interior de l’Església per a fer lliurament de l’or, l’encens i la mirra a la imatge del xiquet Jesús.

Com a novetat enguany els Reis Mags, després de la cavalcada, van repartir els regals als xiquets per les seues cases. Es tracta d’una tradició que la Regidoria de Festes ha volgut recuperar i que ha tingut un gran acolliment, ja que els xiquets van rebre amb entusiasme i gran il·lusió a Les seues Majestats en les seues llars.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha agraït la participació en la cavalcada del Col·legi Almedia, el CEIP Bernat de Sarrià, l’IES Callosa d’en Sarrià, el Grup La Faltriquera, l’Associació Amics de la Música, la Serralleria Muixara i a tots els que han participat com a components del naixement, com a reis i patges. Així mateix ha agraït molt especialment la col·laboració de la Ferreteria Vicente Montiel i el treball de Silvia, Érica, Francis, Juana, Arancha. També ha donat les gràcies als treballadors de l’Ajuntament: Vicente, Jorge, Lucas, Juan i Maite; i a Fausto i Antonio de l’empresa Vicente Limón.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.