• ca
  • es
Inici » Festes » Els Reis Mags d’Orient van visitar les llars dels xiquets callosins per a fer-los lliurament dels seus regals

Els Reis Mags d’Orient van visitar les llars dels xiquets callosins per a fer-los lliurament dels seus regals

| 8 gener, 2018

Els Tres Reis Mags d’Orient van recórrer els principals carrers de Callosa d’en Sarrià en una espectacular cavalcada que va malbaratar il·lusió i alegria entre els xiquets i xiquetes de la localitat.

 

Els Reis van desfilar muntats en els seus cavalls, acompanyats per un sumptuós sèquit d’emissaris, i en entrar en la plaça d’Espanya els va rebre un castell de focs artificials. A continuació van visitar l’interior de l’Església per a fer lliurament de l’or, l’encens i la mirra al xiquet Jesús, representat en un Pessebre vivent.

 

Després de la cavalcada, van repartir els regals als xiquets per les seues cases despertant l’emoció i l’entusiasme dels xiquets. Es tracta d’una tradició que la Regidoria de Festes va recuperar amb èxit el passat any.

Prèviament a la Cavalcada, el dia 3 de gener, l’acte de ‘Les Burretes’ va tenir un gran èxit amb la participació de nombrosos xiquets que van lliurar les cartes dirigides a Ses Majestats en les bústies que portaven les burretes, al costat dels patges reals. L’acte va culminar amb una xocolatada, un berenar i un concert de nadales.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha agraït a totes les persones que van participar tant en la cavalcada de Reyes com en el tradicional acte de ‘Les Burretes’ la seua implicació, així com a les Ampas de Callosa, al Col·legi Almedia, a la Cerrajería Muixara, a la Panadería Pana, a Marina Events, Don Dino, a la Policia Local, Protecció Civil, als Serveis Tècnics Municipals i treballadors de l’Ajuntament que han treballat perquè ‘Les Burretes’ i la cavalcada de Reyes de Callosa d’en Sarrià brillaren amb llum pròpia.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.