• ca
  • es
Inici » Festes » Els nous càrrecs prenen el testimoni per a les festes de Moros i Cristians d’octubre

Els nous càrrecs prenen el testimoni per a les festes de Moros i Cristians d’octubre

| 11 juliol, 2016


11072016_cargos_festeros_01

11072016_cargos_festeros_02

L’Associació de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià va presentar aquest passat dissabte els nous càrrecs festers que van prendre el testimoni per a les festes d’octubre. Nombroses persones es van reunir a la plaça del Convent per a conéixer els màxims representants de les festes d’enguany.

 

L’acte va començar amb la tradicional recollida de càrrecs. Els membres de la junta directiva presidida per Salvador Ronda, i els representants municipals, encapçalats per l’alcalde, Josep Saval, l’edil de Festes, Rosa Mari Savall, i l’edil de Cultura, Francesc Guardiola, van arreplegar els càrrecs festers que ixen i els entrants per les seues cases, acompanyats per la banda de música de l’Associació d’Amics de la Música fins a la plaça del Convent.

 

Sobre les onze de la nit va donar començament l’acte de presentació amb el traspàs de càrrecs a la plaça del Convent. Els banderers eixints del bàndol moro i cristià van lliurar als seus successors les corresponents banderes, els ambaixadors van fer lliurament dels pergamins als nous representants com a símbol del seu càrrec i els capitans van fer el traspàs del seu càrrec amb el lliurament d’espases. L’acte a més es va amenitzar amb l’actuació musical de la Gran Babylón.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha felicitat els nous càrrecs festers per “la nova responsabilitat que ostenten, ja que tindran l’honor com a callosins de ser els màxims representants de les festes de Moros i Cristians del poble enguany i a tots ells els desitja el major dels èxits en el seu nou paper”.

 

Així mateix, Savall ha agraït els càrrecs de l’any passat la seua “intensa labor encaminada a enaltir les nostres festes”.

 

Els nous càrrecs de les festes de Moros i Cristians 2016 són els següents:

 

BANDERER CRISTIÀ FILÀ CAVALLERS DEL CID:

DARÍO COX

AMBAIXADOR CRISTIÀ:

MARCOS A. FERRANDO PALLARÉS

CAPITANIA CRISTIANA FILÀ PIRATES:

ÓSCAR MORANT MONTIEL

CRISTINA BOTELLA DOMÉNECH

CAPITANIA CRISTIANA INFANTILS:

ÓSCAR MORANT FERRANDO

BLANCA MORANT FERRANDO

CÉSAR MORANT BOTELLA

BANDERER MORO FILÀ BEDUÏNS:

JOSÉ JUAN SANCHIS PÉREZ

AMBAIXADOR MORO:

JOSÉ SAVAL GARCÍA

CAPITÀ MORO FILÀ CORDÓ:

VICENTE JUAN GUARDIOLA CANO

CAPITANIA MORA INFANTIL:

ANIA TASA GUARDIOLA

CARLA TASA GUARDIOLA

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.