• ca
  • es
Inici » Festes » Els nous càrrecs prenen el testimoni per a les festes de Moros i Cristians d’octubre

Els nous càrrecs prenen el testimoni per a les festes de Moros i Cristians d’octubre

| 9 juliol, 2018

(FOTOS: Salvador Fotògraf)

L’Associació de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià va presentar aquest passat dissabte als nous càrrecs festers que van prendre el testimoni per a les festes d’octubre. Nombroses persones es van reunir en la plaça del Convent per a conèixer als màxims representants de les festes d’enguany.

 

L’acte va començar amb la tradicional Recollida de Càrrecs. Els membres de la junta directiva presidida per María Gracia Puigcerver van arreplegar als càrrecs festers sortints i els entrants per les seues cases, acompanyats per la banda de música de la Associació d’Amics de la Música fins a la plaça del Convent.

 

Sobre les onze de la nit va donar començament l’acte de presentació amb el traspàs de càrrecs en la plaça del Convent. Els banderers sortints del bàndol moro i cristià van lliurar als seus successors les corresponents banderes, els ambaixadors van fer lliurament dels pergamins als nous representants com a símbol del seu càrrec i els capitans van fer el traspàs del seu càrrec amb el lliurament d’espases. L’acte a més es va amenitzar amb l’actuació musical de La Gran Babilon i el DJ Fivan.

 

El regidor de Festes, Josep Saval, ha felicitat als nous càrrecs festers per “la nova responsabilitat que ostenten, ja que tindran l’honor com a callosins de ser enguany els màxims representants de les nostres Festes de Moros i Cristians, un càrrec que estic segur desenvoluparan amb orgull i amb el major dels èxits”. Així mateix, Saval ha agraït als càrrecs sortints “la encomiable labor que han realitzat per a enaltir les nostres festes”.

 

Els nous càrrecs de les Festes de Moros i Cristians 2018 són els següents

 

BÀNDOL MORO:

 

-Banderer: Daniel Serra Moragues

 

-Ambaixador: Pedro Galiana Cortés

 

-Capitans: José María Espasa Berenguer i Sara Pascual Pérez

 

BÀNDOL CRISTIÀ:

 

-Banderera: Maite Ronda Pérez

 

-Ambaixador: Ismael Cano Guardiola

 

-Capitans: Gaspar Brell Pérez i Patricia Brell Pérez

 

-Capitans infantils: Lucas Galiana Sanchis i Hugo Galiana Sanchis

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.