• ca
  • es
Inici » Alcaldia » Els escolars de Callosa d’en Sarrià inicien amb normalitat el Camí Segur al Col•le

Els escolars de Callosa d’en Sarrià inicien amb normalitat el Camí Segur al Col•le

| 5 març, 2018

 

*Des de l’Ajuntament s’anima a les famílies a sumar-se a aquesta iniciativa per a fomentar hàbits saludables i reduir el tràfic

Hui ha arrancat el projecte del ‘Camí Segur al Col·le’ amb una primera jornada en la qual han participat diversos escolars als quals han ajudat agents la Policia Local i els voluntaris que s’han oferit a col·laborar perquè els xiquets i xiquetes utilitzen correctament i de forma segura les rutes establides pels carrers del municipi per a arribar als seus centres educatius caminant.

 

La primera jornada ha transcorregut amb normalitat per als alumnes i alumnes que han fet ús de les rutes a peu i des de l’Ajuntament s’espera que en els pròxims dies es vagen sumant més xiquets i xiquetes a aquesta iniciativa que té com a objectiu fomentar hàbits saludables entre els escolars i descongestionar el tràfic reduint la contaminació atmosfèrica i acústica, la qual cosa redundarà en una millora en la qualitat de vida de tot el poble.

 

L’alcalde, Josep Saval, i la regidora d’Educació, Estela Menaches, han estat hui en un dels punts de trobada en els quals els voluntaris arreplegaran als xiquets i xiquetes que així ho requerisquen per a acompanyar-los als col·legis i els dos han comprovat com s’ha desenvolupat la posada en marxa del projecte.

 

Quant al tràfic, el tall del carrer de València no ha registrat a penes incidències i la ciutadania ha respectat en general la prohibició establida. L’Ajuntament ha recordat que la prohibició s’establix els dies lectius (de dilluns a divendres), en horari de 08.30 a 09.05 hores, en el tram comprès entre la confluència amb el carrer Sant Antoni i el Camí d’Onaer (carrer València) fins a la plaça Mare Amalia, amb la finalitat de descongestionar aquest tram i garantir la seguretat dels escolars.

 

D’altra banda, aquest matí s’han registrat alguns embossos en alguns punts com a conseqüència del tall de tràfic dels vials Camí de la Casilla i la carretera de Bolulla, amb motiu de les obres que s’estan realitzant en els dos. Per açò, des de l’Ajuntament s’ha notificat a les empreses encarregades de les obres que hauran d’iniciar els treballs a partir de les 09.15 hores per a evitar nous problemes en la circulació durant l’entrada als centres educatius.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.