• ca
  • es
Inici » Festes » ‘Les Danses de Sant Jaume’ declarades Festes d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana

‘Les Danses de Sant Jaume’ declarades Festes d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana

| 13 setembre, 2017

*L’edil de Festes callosina mostra la seua satisfacció i el seu ànim d’aconseguir també la declaració de Ben Immaterial de Rellevància Local (BRL)

L’Agència Valenciana de Turisme ha declarat les festes de ‘Les Danses de Sant Jaume’ de Callosa d’en Sarrià com a Festa d’Interès Turístic Local de la Comunitat Valenciana.

 

Des de l’Ajuntament callosí es va sol·licitar aquesta declaració i finalment ha sigut resolta satisfactòriament, tal com es publica hui el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

 

Tota la Corporació Municipal ha rebut la notícia amb gran alegria i satisfacció. La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha manifestat que “aquesta declaració és un gran assoliment que ens dóna més força i ànims per a continuar treballant i aconseguir així majors reconeixements”.

 

En aquest sentit, l’edil ha recordat que ‘Les Danses de Sant Jaume’ encara estan pendents de la resolució que prenga la Conselleria de Cultura perquè siguen declarades també com Ben Immaterial de Rellevància Local (BRL).

 

Amb aquest reconeixement l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià vol aconseguir preservar la festa de ‘Els Danses de Sant Jaume’, ja que tenen un gran valor, no solament per la seua antiguitat, doncs la festa data de 1819; sinó també perquè les danses constitueixen una manifestació de ball tradicional valencià i, per tant, “cal protegir-les i fomentar-les”, ha dit Savall.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.