• ca
  • es
Inici » Educació » Els col•legis públics de Callosa d’en Sarrià celebren el Dia de l’Arbre

Els col•legis públics de Callosa d’en Sarrià celebren el Dia de l’Arbre

| 22 febrer, 2018

Els escolars d’Infantil i Primària dels col·legis públics Mirantbò i Bernat de Sarrià han participat en la celebració del Dia de l’Arbre amb la plantació de diversos exemplars d’espècies autòctones, adquirits per l’IES Rodolfo Llopis a través del Projecte d’ Investigació i Innovació Educativa del curs 2017-2018, subvencionat per la Conselleria d’Educació.

 

Els alumnes de Forestals de l’Institut han dirigit als més de 400 escolars participants en aquesta activitat, en la qual, en primer lloc, se’ls ha oferit una xarrada i, a continuació, se’ls ha conduït a la parcel·la municipal annexa a l’Institut per a procedir a la plantació dels exemplars.

 

Els escolars del col·legi Mirantbò van realitzar l’activitat el passat 14 de febrer i hui ha sigut el torn dels xiquets i xiquetes del col·legi Bernat de Sarrià. En total s’han plantat 11 exemplars de marfull, llorer, olivera, margalló, pomera, teix, lledoner, arboç i murta. Els escolars han rebut com a obsequi per la seua participació un exemplar d’alzina.

 

Aquesta iniciativa servirà a més, dins del Projecte d’Investigació i Innovació Educativa, perquè els alumnes de Forestals de l’IES incrementen la biodiversitat d’aquesta parcel·la.

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria d’Educació, ha col·laborat amb l’organització d’aquesta iniciativa que es va recuperar el passat any.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.