• ca
  • es
Inici » Educació » Els cicles formatius de Jardineria i Forestals de l’IES de Callosa obriran el termini de preinscripció al juny

Els cicles formatius de Jardineria i Forestals de l’IES de Callosa obriran el termini de preinscripció al juny

| 29 abril, 2016

CARTELL_42x60_CF_IESCALLOSA_ABR_16.inddLa regidoria d’Educació, que dirigeix l’edil Estela Menaches, ha informat que el termini de preinscripció per a cursar estudis en els cicles formatius que imparteix l’IES de Callosa relacionats amb la jardineria i el medi ambient s’obrirà en el mes de juny.

 

El centre ofereix quatre cicles de la família professional d’agrària com són: Cicle Formatiu de Formació Professional Bàsica en Agro-jardineria i Composicions florals; Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Aprofitament i Conservació del Medi Natural; Cicle formatiu de Grau Mitjà en Jardineria i Floristeria; i Cicle formatiu de Grau Superior en Gestió Forestal i del Medi Natural.

 

L’admissió per a la matrícula se sol·licita al juny. No obstant açò, si no es posseeix la titulació requerida, es podrà fer una prova d’accés, el termini de la qual s’obrirà al maig.

 

Per a més informació els interessats poden visitar el blog http://agrariacallosa.blogspot.com.es/, la pàgina de Facebook Dept. Agrària Callosadensarrià o telefonar directament a l’institut al 96 687 0940.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.