• ca
  • es
Inici » Educació » Els centres educatius de Callosa d’en Sarrià organitzen diverses activitats per a commemorar el Dia de la Pau

Els centres educatius de Callosa d’en Sarrià organitzen diverses activitats per a commemorar el Dia de la Pau

| 25 gener, 2017

paz

Dilluns que ve, 30 de gener, els centres educatius de Callosa d’en Sarrià celebren el Dia de la Pau i la No Violència amb diverses activitats. D’una banda, els alumnes d’Infantil i Primària de les Escoles Infantil Municipal i els col·legis Bernat de Sarrià, Mirantbò i Almèdia representaran el símbol de la Pau amb una figura humana en els patis de cada centre.

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià realitzarà una foto aèria de cada símbol mitjançant un dron. Posteriorment, les instantànies seran lliurades a cada centre perquè les conserven de record. Així mateix, la regidoria d’Educació oferirà als alumnes coques dolces i suc per a l’esmorzar i el berenar. En els diferents actes sonarà la cançó Alegria del grup El Diluvi.

Per la seua banda, l’IES Callosa d’en Sarrià ha organitzat per a commemorar el Dia de la Pau una carrera solidària que recaptarà fons a favor de l’ONG Save the Children.

 

En la carrera s’estima que participaran uns 300 alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, així com el professorat que desitge també col·laborar. La col·laboració econòmica amb la causa serà voluntària i tots els participants rebran un diploma commemoratiu com a agraïment per la seua participació.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.