• ca
  • es
Inici » Educació » Els centres educatius de Callosa d’en Sarrià celebren el Dia de la Pau amb diverses activitats commemoratives

Els centres educatius de Callosa d’en Sarrià celebren el Dia de la Pau amb diverses activitats commemoratives

| 30 gener, 2017

Al llarg de la jornada de hui, 30 de gener, els centres educatius de Callosa d’en Sarrià han celebrat el Dia de la Pau i la No Violència amb diverses activitats. D’una banda, els alumnes d’Infantil i Primària de l’Escola Infantil Municipal i els col·legis Bernat de Sarrià, Mirantbò i Almèdia han realitzat, entre d’altres, una activitat en la qual han representat el símbol de la Pau amb una figura humana en els patis de cada centre.

 

Des de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ha realitzat una foto aèria de cada símbol mitjançant un dron. Les instantànies seran lliurades a cada centre perquè les conserven de record. Així mateix, la regidoria d’Educació ha oferit als alumnes coques dolces i suc per a l’esmorzar i el berenar. En els diferents actes ha sonat la cançó ‘Alegria’ del grup El Diluvi.

 

Per la seua banda, l’IES Callosa d’en Sarrià ha organitzat per a commemorar el Dia de la Pau una carrera solidària que ha recaptat fons a favor de l’ONG Save the Children.

 

En la carrera han participat uns 300 alumnes d’ESO, Batxillerat i cicles formatius, els qui han rebut un diploma commemoratiu com a agraïment per la seua participació.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.