• ca
  • es
Inici » Cultura » Els carrers del nucli antic s’engalanen amb les obres que s’exposaran en la ‘III Setmana d’Art a Callosa’

Els carrers del nucli antic s’engalanen amb les obres que s’exposaran en la ‘III Setmana d’Art a Callosa’

| 13 juny, 2017

Hui ha començat la instal·lació de l’exposició a l’aire lliure de la ‘III Setmana d’Art a Callosa’ que engalanarà els carrers del nucli antic. La SAC s’inaugurarà el pròxim 15 de juny i es perllongarà fins a l’1 de juliol. La iniciativa albergarà diverses activitats, concursos, conferències i teatre.

 

La principal atracció serà l’exposició de pintura a l’aire lliure que s’ha instal·lat aquest matí en els balcons dels principals carrers de Callosa i en la qual participen 70 obres de 2×2 realitzades per alumnes de la Facultat de Belles arts de la Universitat Miguel Hernández d’Altea.

 

Com a novetat enguany se celebrarà també, el dia 17, un concurs de pintura ràpida que es desenvoluparà des de les 10.00 fins a les 18.00 hores. Els concursants triaran pintar una de les dos de les places més emblemàtiques de Callosa: la plaça del Convent, o la plaça del Llaurador.

 

Finalment, l’1 de juliol, a les 20.00 hores, en la Casa de la Música es farà lliurament dels premis i com a colofó s’oferirà una representació teatral amb l’obra ‘No somos criminales’. Les entrades es poden adquirir en la Casa de Cultura. El preu és de 3 euros.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.