• ca
  • es
Inici » Esport » Els callosins Toni Muñoz Pérez i Antonio Muñoz Tébar aconsegueixen quatre medalles en el Mundial d’Ornitologia

Els callosins Toni Muñoz Pérez i Antonio Muñoz Tébar aconsegueixen quatre medalles en el Mundial d’Ornitologia

| 25 gener, 2017

25012017_canario_bernois25012017_Toni_muñoz

*Aquests resultats se sumen a altres cinc medalles obtingudes en el Nacional

Els ornitòlegs callosins Toni Muñoz Pérez i Antonio Muñoz Tébar aconsegueixen alçar-se amb quatre medalles en el 65 Campionat Mundial d’Ornitologia celebrat a Almeria. Tots dos han competit amb canaris de la raça ‘Bernois’ aconseguint un or, dues plates i un bronze.

 

Així mateix, amb la mateixa raça en diferents categories han obtingut tres ors i dues plates en el Nacional disputat igualment a Almeria el passat 18 de gener.

 

Enguany, ja són nou consecutius els que porten aconseguint l’or en l’àmbit mundial amb aquesta raça procedent de Suïssa en diverses categories. Els dos callosins també han participat amb l’anomenat ‘Llarguet Español’, amb el qual anys anteriors han aconseguit situar-se en el medaller. No obstant açò, en aquest 2017 no han corregut la mateixa sort amb aquesta raça.

 

Toni Muñoz s’ha mostrat satisfet amb el resultat obtingut en aquest últim Mundial i ha manifestat que el seu pare i ell seguiran treballant en la cria perquè el pròxim any siga “igual o més satisfactori pel que fa a premis que aquest gran any”.

 

Des de la Corporació Municipal han felicitat els dos callosins pels resultats obtinguts en el Campionat Mundial i Nacional.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.