• ca
  • es
Inici » Cultura » Els alumnes de les escoles municipals de Ceràmica i Pintura exposen a la Casa de Cultura

Els alumnes de les escoles municipals de Ceràmica i Pintura exposen a la Casa de Cultura

| 6 juny, 2016

06062016_expo_ceramica_pintura_04

06062016_expo_ceramica_pintura_05

Els alumnes de les escoles municipals de Ceràmica i Pintura exposen a la Casa de Cultura

La Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià exposa fins al pròxim 18 de juny els treballs realitzats pels alumnes de les escoles municipals de Ceràmica i Pintura al llarg d’aquest curs.

 

D’una banda, els alumnes del professor de Ceràmica, Toni Ferri, exhibeixen les obres en les quals han treballat i en les quals s’aprecien les diferents tècniques apreses, segons el tram d’edat, ja que l’escola de Ceràmica alberga uns 40 alumnes des dels 3 fins als 80 anys. Toni Ferri ha assenyalat que amb els alumnes més veterans intenta “millorar les tècniques adquirides i experimentar altres noves”. Mentre que amb els més xicotets s’aprén tot el procés des del pastat de fang fins al pintat i intenta, sobretot, que “descobrisquen el volum”.

 

En l’exposició també participen els prop de 80 alumnes d’Educació Plàstica i Visual de 3r i 4t de l’ESO de l’IES Callosa d’en Sarrià, amb els quals Ferri ha treballat durant tres classes que els ha impartit a la Casa de Cultura.

 

D’altra banda, també exhibeixen els seus treballs en aquesta mostra els alumnes de la professora de l’escola de Pintura, Marina Yepes. Són prop d’una vintena d’alumnes de diferents edats que han realitzat obres amb tècniques variades. Marina Yepes ha detallat que “amb els alumnes més xicotets s’ha treballat per temàtiques per a intentar desenvolupar la seua creativitat. Amb els més majors s’aprofundeix a perfeccionar les diferents tècniques i amb els alumnes de 12 a 18 anys s’ha dut a terme un taller experimental d’expressió a través de la música i la llum fluorescent”.

 

Les regidores de l’equip de govern Estela Menaches i Rosa Mari Savall van estar presents en l’acte d’inauguració celebrat divendres passat, amb la finalitat de donar suport els alumnes d’ambdues escoles.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.