• ca
  • es
Inici » Hacienda y Pratrimonio » El romanent de tresoreria permetrà invertir en infraestructures i serveis municipals financerament sostenibles

El romanent de tresoreria permetrà invertir en infraestructures i serveis municipals financerament sostenibles

| 11 abril, 2018

La bona situació econòmica municipal ha permès que Callosa d’en Sarrià puga beneficiar-se del nou decret governamental pel qual es podrà destinar el superàvit a inversions financerament sostenibles amb una ampliació en l’objecte de les mateixes. Una mesura que ha reivindicat la FEMP durant molt de temps i que finalment podrà materialitzar-se en aquells municipis que han aconseguit amb gran esforç i planificació una estabilitat pressupostària.

Per açò, l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià podrà millorar diferents infraestructures de la ciutat i, amb elles, el benestar dels veïns i veïnes, ja que les entitats locals que estan complint econòmicament podran ara revertir aquest esforç en els seus ciutadans i no a amortitzar deute quan aquesta es troba en uns límits assumibles. De fet, el deute municipal de Callosa es troba en un total de 758.134,25 euros.

Així, a través d’una modificació pressupostària, aprovada en Ple extraordinari el passat 29 de març, es destinaran 943.475,38 euros del romanent de tresoreria a la substitució de la canonada d’impulsió del Margeve-Onaer (Tram I) amb una partida de 377.373,04 euros, a la renovació i millora d’equips de mesura d’aigua potable amb la partida de 330.000 euros, a la reparació i consolidació de Camí de la Casilla (obra ja executada per l’Ajuntament) per una quantia de 76.787,89 euros, a l’adquisició dels terrenys de Penya Severino un cost de 66.900 euros i a la renovació parcial de la xarxa d’aigua potable dels carrers de la urbanització Almedia per 23.957,37 euros. Així mateix, es destinaran un total de 68.457,08 euros a pagar factures a proveïdors i serveis a concessionàries, entre uns altres.

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, gràcies a la seua estabilitat pressupostària, compta amb un superàvit d’1.417.768,47 euros i un romanent de tresoreria positiu de 2.769.840,91 euros. Un estalvi que ara podrà revertir en els ciutadans, encara que, segons l’equip de govern, l’autonomia local segueix sense estar garantida, ja que l’Estat segueix marcant en què s’han de gastar els diners que responsablement ha estalviat cada municipi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Hacienda y Pratrimonio, Notícies

Los comentarios están cerrados.