• ca
  • es
Inici » Joventut » El Punt Jove obri les seues portes aquest divendres i dissabte amb activitats d’oci i art

El Punt Jove obri les seues portes aquest divendres i dissabte amb activitats d’oci i art

| 26 abril, 2018

Aquest divendres i dissabte, 27 i 28 d’abril, els joves a partir de 12 anys podran gaudir en les instal·lacions del Punt Jove, en horari de 17.00 a 21.00 hores, de dues jornades d’oci i art.

Demà divendres el Punt Jove obrirà les seues portes amb una jornada d’oci, en la qual els joves podran reunir-se amb els seus amics en aquest nou espai i passar una vesprada de diversió. En el local hi ha a la seua disposició jocs de taula, un billar i una màquina vending expenedora de begudes i snaks.

El dissabte el professor de l’Escola d’Art Municipal, Toni Ferri, impartirà un curs pràctic de ‘Accions d’Art Conceptual. Performance’. El curs tindrà una durada de tres hores (de 17.00 a 20.00 hores) i en ell s’ensenyarà l’Acció d’Art (Performances i Happening) com a modalitat de l’Art Conceptual, la seua estructura i guió, la seua organització, s’incidirà en el cos com a ferramenta expressiva i s’aprofundirà en el mètode controlable i d’improvisació.

En el taller, en primer lloc, es realitzarà una xarrada de presentació i interacció amb els participants para per a provocar idees aplicables a les accions d’art que es desenvoluparan posteriorment per equips de treball. Finalment, es realitzarà una xarrada reflexiva sobre cada acció d’art creada.

L’objectiu del curs és descobrir i experimentar un nou llenguatge artístic, despertar l’interès per l’art conceptual i potenciar la creativitat des d’una nova perspectiva.

El Punt Jove se situa en la carretera de Bolulla, número 8 (enfront de la cafeteria Iglú). L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha posat a la disposició dels joves aquest nou espai municipal, que es va inaugurar el passat 6 d’abril, com a punt de trobada en el qual organitzar activitats.

En aquest sentit, el Punt Jove albergarà activitats dirigides a joves a partir de 12 anys organitzades per l’Ajuntament i per les associacions juvenils de la localitat o grups de joves, que podran fer ús de la instal·lació simplement sol·licitant-ho a l’Ajuntament.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.