• ca
  • es
Inici » Joventut » El Punt Jove obri les seues portes amb nou horari

El Punt Jove obri les seues portes amb nou horari

| 11 juliol, 2018

Les instal·lacions del Punt Jove obri les seues portes des de hui tots els dies de la setmana en horari de dilluns a divendres, de 10.30 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.30 hores; i els dissabtes i diumenges a la vesprada, de 18.00 a 21.00 hores.

 

El local romandrà oberts tots els dies a excepció dels dies 20, 21 i 22 de juliol, amb motiu de les activitats per a joves que es desenvoluparan dins del programa de festes de les Danses de Sant Jaume.

 

El Punt Jove se situa en la carretera de Bolulla, número 8 (enfront de la cafeteria Iglú) i consta d’uns 150 metres quadrats. L’Ajuntament posa a la disposició dels joves del municipi aquest espai com a punt de trobada, en el qual gaudir d’un temps d’oci alternatiu. En el local trobaran jocs de taula, un billar i una màquina vending expenedora de begudes i snaks. A més, l’Ajuntament està dissenyant un pla d’activitats per a desenvolupar al llarg de l’any en aquest espai.

 

El Punt Jove comptarà amb dos conserges que gestionaran l’obertura del local, gràcies a una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef), per la qual es contractaran a dos joves per a realitzar les funcions de conserges a través del programa EMPUJU per a incentivar la contractació de persones joves en el municipi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.