• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » El Punt Jove acull el 7 i 14 de desembre el Fòrum de Joves ‘Et repte a canviar el món’

El Punt Jove acull el 7 i 14 de desembre el Fòrum de Joves ‘Et repte a canviar el món’

| 23 novembre, 2018

*El fòrum serà a càrrec d’Alicia Saval, coach educatiu, i l’assistència serà gratuïta, encara que amb reserva prèvia en la Mancomunitat Marina Baixa

Els pròxims divendres, 7 i 14 de desembre, el Punt Jove acollirà, en horari de 18.00 a 20.00 hores, un Fòrum de Joves, sota el títol ‘Et repte a canviar el món’, a càrrec Alicia Saval, coach educatiu, experta en intel·ligència emocional, PNL i presa de decisions. En el fòrum es treballarà sobre temes com l’autoconeixement, la intel·ligència emocional i la comunicació positiva.

 

Aquest fòrum o debat està dirigit a tots aquells joves d’entre 15 i 17 anys que desitgen canviar el món. “Necessitem valents”, segons Alicia Saval, qui assenyala que “aquesta nova generació d’adolescents és la que farà possible el canvi que necessitem per a tenir un món millor”. Per açò ha animat als joves de Callosa al fet que participen en aquest fòrum per a començar a formar part de “el grup dels valents”.

 

Segons ha explicat Alicia Saval, a través del fòrum “descobrirem la gran persona que es troba en el nostre interior, aprendrem a gestionar les nostres emocions per a començar a comunicar-nos de forma més positiva i, així, acostar-nos a aqueix món en el qual tots estem units per valors, per principis; un món ple de persones úniques que saben on està la seua felicitat i lluiten diàriament per aconseguir-la”.

 

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Mancomunitat Marina Baixa i l’IVAJ.

 

El taller és gratuït amb aforament limitat, per la qual cosa els interessats a participar han de reservar plaça telefonant al 965882070 (Andrea, Mancomunitat Marina Baixa) o presencialment en la Mancomunitat.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Joventut, Notícies

Los comentarios están cerrados.