• ca
  • es
Inici » Educació » El pròxim 5 de març es posa en marxa el projecte ‘Camí Segur al Col•le’

El pròxim 5 de març es posa en marxa el projecte ‘Camí Segur al Col•le’

| 28 febrer, 2018

*El carrer València romandrà tancada al tràfic els dies lectius de 08.30 a 09.05 hores per a garantir la seguretat dels escolars

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià posarà en marxa dilluns que ve, 5 de març, el projecte ‘Camí Segur al Col·le’, pel qual s’han establit rutes segures pels carrers del municipi perquè els escolars arriben als seus centres educatius caminant.

 

La regidora d’Educació, Estela Menaches, ha assenyalat que “l’objectiu últim d’aquesta iniciativa és fomentar hàbits saludables entre els escolars i, al mateix temps, descongestionar el tràfic, reduint la contaminació atmosfèrica i acústica, la qual cosa en definitiva suposa una millora en la qualitat de vida de tot el poble”.

 

Per a la posada en marxa del projecte, a partir del 5 de març, els dies lectius (de dilluns a divendres), en horari de 08.30 a 09.05 hores, es prohibirà la circulació de vehicles pel carrer València, des del carrer Sant Antoni i des del Camí d’Onaer (carrer València) fins a la plaça de Mare Amalia. A través d’aquesta mesura es garantirà la seguretat dels escolars en aquest tram.

 

En total s’han dissenyat cinc rutes, una per cada centre educatiu, que s’han marcat amb les petjades d’uns peus, seleccionant un color per a cadascuna d’elles. La Ruta 1 conduirà al Col·legi Almedia i les petjades són de color blanc. La Ruta 2 arribarà fins a l’IES de Callosa d’en Sarrià i les petjades són de color groc. La Ruta 3 conduirà al Col·legi Mirantbò i les petjades són de color blau. La Ruta 4 anirà fins al centre educatiu d’Infantil del Bernat de Sarrià, situat en la plaça del Llaurador, i les petjades són de color taronja. Finalment, la Ruta 5 arribarà fins al centre educatiu de Primària del Col·legi Bernat de Sarrià i les petjades són de color rosa.

 

Cada ruta compta amb punts de trobada en els quals els voluntaris que participen arreplegaran els alumnes per a acompanyar-los als seus respectius centres. No obstant açò, allò que es persegueix amb les rutes és donar autonomia a l’alumnat garantint la seua seguretat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.