• ca
  • es
Inici » Educació » El pròxim 22 de maig s’obri el període de matriculació en els col•legis de Callosa d’en Sarrià

El pròxim 22 de maig s’obri el període de matriculació en els col•legis de Callosa d’en Sarrià

| 17 maig, 2017

 

El termini de matriculació per al curs 2017/2018 en el segon cicle d’Educació Infantil  i Primaria s’obrirà el pròxim 22 de maig en els tres col·legis de Callosa d’en Sarrià: el Bernat de Sarrià, el Mirantbò i l’Almèdia.

 

El termini de presentació de sol·licituds d’admissió per als xiquets nascuts el 2014 romandrà obert fins al 29 de maig. Les famílies poden sol·licitar l’admissió en qualsevol dels tres centres escolars del municipi. Les places s’adjudiquen per concurrència baremant la puntuació que s’obtinga, depenent de les característiques familiars. Les sol·licituds degudament emplenades hauran de presentar-se en el centre que les famílies trien com a primera opció.

 

Des de la regidoria d’Educació s’informa que l’horari lectiu dels centres del municipi és el següent:

 

Almèdia – Jornada partida. De 9:05 a 12:55h. i de 15:05 a 16:45h.

Mirantbò – Jornada contínua. De 9:00 a 14:00h.

Bernat de Sarrià – Jornada partida. De 9:00 a 12:30h. i de 15:00 a 16:30h.

 

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds d’admissió, la Comissió d’Escolarització baremarà totes les sol·licituds i el 8 de juny es publicaran les llistes provisionals d’admesos en cada centre. Des d’aqueix dia i fins al 12 de juny es podran presentar reclamacions. El 20 de juny es publicaran les llistes definitives, a les quals es podran presentar al·legacions durant dos dies (20 i 21) les quals es presentaran en el Registre General d’entrada de l’Ajuntament. Finalment, les matrícules hauran de formalitzar-se del 20 al 29 de juny.

 

La sol·licitud d’admissió i els criteris de renda de la unitat familiar podran descarregar-se a través de la web municipal, www.callosa.es.

solicitud educ. infantil

criteri renda

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.