• ca
  • es
Inici » Notícies » El pròxim 2 de maig finalitza el termini de presentació de sol•licituds a les places de peó de suport als serveis d’Algar

El pròxim 2 de maig finalitza el termini de presentació de sol•licituds a les places de peó de suport als serveis d’Algar

| 30 abril, 2019

Dijous que ve, 2 de maig, finalitza el termini de presentació de sol·licituds a la convocatòria realitzada per l’Ajuntament d’11 places de peons de suport als serveis d’Algar (Grup E).

 

Les places es convoquen mitjançant contracte eventual per a cobrir la temporada alta dels mesos d’estiu per al manteniment d’aquest espai natural que rep una major afluència de visitants durant el període estival.

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha incrementat en dos les places oferides per a enguany amb la finalitat d’oferir un millor servei de manteniment i preservació de l’entorn natural.

 

La convocatòria es realitzarà pel sistema de concurs oposició i creació de borsa de treball. Les bases que regeixen aquesta convocatòria estan publicades en el tauló oficial d’anuncis i edictes de l’Ajuntament i en la pàgina web municipal (www.callosa.es).

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Promoció de l’ocupació

Los comentarios están cerrados.