• ca
  • es
Inici » Educació » El pròxim 17 de maig s’obri el període de matriculació en els centres educatius de Callosa d’en Sarrià

El pròxim 17 de maig s’obri el període de matriculació en els centres educatius de Callosa d’en Sarrià

| 30 abril, 2018

El termini de matriculació per al curs 2018/2019 en el segon cicle d’Educació Infantil i Primària s’obrirà el pròxim 17 de maig en els tres col·legis de Callosa d’en Sarrià: el Bernat de Sarrià, el Mirantbò i el Almedia.

El termini de presentació de sol·licituds d’admissió per als xiquets nascuts en 2015 i alumnes nous de Primària romandrà obert fins al 24 de maig. Les famílies poden sol·licitar l’admissió en qualsevol dels tres centres escolars del municipi. Les places s’adjudiquen per concurrència baremant la puntuació que s’obtinga, depenent de les característiques familiars. Les sol·licituds degudament emplenades hauran de presentar-se en el centre que les famílies trien com a primera opció.

Des de la Regidoria d’Educació s’informa que l’horari lectiu dels centres del municipi és el següent:

Mirantbò – Jornada contínua. De 9:00 a 14:00h.

Bernat de Sarrià – Jornada contínua. De 9:00 a 14:00h.

Almedia – Jornada partida. De 9:05 a 12:55h. i de 15:05 a 16:45h.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds d’admissió, la Comissió d’Escolarització baremarà totes les sol·licituds i el 4 de juny es publicaran les llistes provisionals d’admesos en cada centre. Des d’aqueix dia i fins al 6 de juny es podran presentar reclamacions. El 13 de juny es publicaran les llistes definitives i, finalment, les matrícules hauran de formalitzar-se del 14 al 2 de juliol.

ESO i Batxillerat

Igualment el termini de matriculació per al curs 2018/2019 en ESO i Batxillerat s’obrirà també el pròxim 17 de maig en l’IES Rodolfo Llopis de Callosa d’en Sarrià. La presentació de sol·licituds d’admissió s’estendrà fins al 28 de maig i, després de la baremació, el 12 de juliol es publicaran les llistes provisionals d’admesos. Des d’aqueix dia i fins al 16 de juliol es podran presentar reclamacions. El 19 de juliol es publicaran les llistes definitives i, finalment, les matrícules hauran de formalitzar-se del 19 al 26 de juliol.

La sol·licitud d’admissió i els criteris de renda de la unitat familiar podran descarregar-se a través de la web municipal, www.callosa.es.

SOLICITUD

CRITERIOS RENTA

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.