• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » El pròxim 1 de maig arranquen les Jornades Gastronòmiques de Callosa d’en Sarrià ‘El despertar dels sentits’

El pròxim 1 de maig arranquen les Jornades Gastronòmiques de Callosa d’en Sarrià ‘El despertar dels sentits’

| 28 abril, 2017

*Restaurants i establiments de productes típics de Callosa s’uneixen per a posar en valor la gastronomia local al llarg de tot un mes

El pròxim 1 de maig s’inaugura a Callosa d’en Sarrià una nova edició de les Jornades Gastronòmiques ‘El despertar dels sentits’. Una iniciativa en la qual més de 24 establiments entre restaurants, pastisseries, bars, especialistes en mel i formatges, i molts més, s’uniran per a promocionar i posar en valor la riquesa gastronòmica de la localitat.

 

Les jornades es desenvoluparan fins al 31 de maig, per la qual cosa al llarg de tot un mes Callosa d’en Sarrià es convertirà en un referent de la cuina tradicional i d’avantguarda, accessible a tots els pressupostos.

 

La regidora de Comerç, Lumi Puigcerver, ha assenyalat que l’objectiu d’aquestes jornades gastronòmiques és el de “promocionar i posar en valor la qualitat i la varietat de la gastronomia local, així com els productes tradicionals i artesanals que s’elaboren en el municipi, que estic segura conquistaran els paladars més exigents”.

 

Puigcerver ha enaltit “l’arrelada tradició culinària de Callosa que s’ha transmés de generació en generació i que, a la seu vegada, ha sabut renovar-se i fusionar-se amb les últimes tendències gastronòmiques per a convertir-se en una gran experiència plaent de sabors i aromes, basada en els nostres principals productes i, sobretot, tenint al nispro com a protagonista estela”.

 

En aquest sentit, l’edil ha incidit que el nispro amb Denominació d’Origen Callosa d’en Sarrià compartirà protagonisme amb els formatges artesanals que s’elaboren en la localitat, la mel, la rebosteria artesanal, embotits, hortalisses i verdures, l’alvocat, els cítrics, i un ampli ventall d’apetitoses viandes.

 

Puigcerver ha agraït a tots els establiments que participen en aquestes jornades gastronòmiques “la seua implicació per sumar-se un any més a aquesta iniciativa amb la seua col·laboració durant el mes de maig, per a promocionar i donar a conéixer el seu treball i els exquisits plats que elaboren, on la fruita de la bellesa per excel·lència serà en bona part la protagonista, i tant veïns com visitants podran gaudir de tot el sabor i possibilitats que ens ofereix el nispro i l’àmplia varietat de productes autòctons que tenim”. En aquest sentit, l’edil de Comerç els ha animat a “seguir treballant tots junts en iniciatives com aquesta, ja que l’èxit d’aquestes representa el triomf del nostre municipi”.

 

Entrada gratuïta a les Fonts de l’Algar

Igual que l’any passat, la iniciativa obsequiarà als comensals que s’animen a descobrir els sabors de Callosa d’en Sarrià amb entrades a les Fonts de l’Algar per a gaudir d’una experiència turística completa en el municipi.

 

Les Jornades Gastronòmiques ‘El despertar dels Sentits’ estan organitzades per la Regidoria de Comerç en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de Callosa, la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant, la Cooperativa Ruchey, el CRDOP i Quesería San Antonio.

 

Els establiments participants en aquesta nova edició són els següents: Els restaurants Casa Marcos, El Algar de Don Joan, Bar- Restaurant El Valle, La Cascada (Casa Federico), Les Fonts i Fonda Galiana; els bars Caluja, El Poble, Pere, La Picaeta i Café-Plaça; els forns El Portal, Ganache, Izla, Modesto, Sant Antoni, Rojas i Pana; a més de la Quesería San Antonio, Mel Ivars, Càmping Fonts de l’Algar i Ruchey.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Notícies

Los comentarios están cerrados.