• ca
  • es
Inici » Esdeveniments » El projecte d’Igualtat ‘La vida en joc’ impartirà un taller gratuït sobre intel·ligències múltiples

El projecte d’Igualtat ‘La vida en joc’ impartirà un taller gratuït sobre intel·ligències múltiples

| 3 abril, 2019

*La ponència tindrà lloc a la Casa de Cultura el pròxim 11 d’abril a partir de les 18.00 hores

‘El projecte d’educació esportiva per a la prevenció de la violència de gènere entre els joves, ‘La vida en joc’, impartirà el pròxim 11 d’abril un taller gratuït sobre intel·ligències múltiples dirigit a joves, famílies i educadors.

 

La ponència tindrà lloc a la Casa de Cultura en horari de 18.00 a 19.30 hores i serà a càrrec de Laura Pérez Sanchis, experta formadora en intel·ligències múltiples, a més de Filòloga Hispànica per la Universitat de València.

 

El taller parteix de la premissa que tots som intel·ligents i a partir d’ací s’explicarà què significa ser intel·ligent i què són les intel·ligències múltiples. Així mateix, es podran descobrir quines són les intel·ligències amb les quals cadascun s’identifica o com utilitzar la teua imaginació i creativitat per a continuar desenvolupant les teues intel·ligències.

El projecte ‘La vida en joc’ està organitzat per la Regidoria d’Igualtat, en col·laboració amb MVP Sport, i es finança mitjançant la subvenció rebuda del Ministeri de Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esdeveniments, Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.