• ca
  • es
Inici » Alcaldia » El Ple recolza la vaga del pròxim 8 de març i reivindica la igualtat laboral, econòmica i social de les dones

El Ple recolza la vaga del pròxim 8 de març i reivindica la igualtat laboral, econòmica i social de les dones

| 2 març, 2018

El Ple Municipal va acordar ahir per unanimitat recolzar la vaga feminista prevista per al pròxim 8 de març (Dia Internacional de la Dona). L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià se suma així a les reivindicacions promogudes per Comissions Obreres (CC.OO.) i la Unió General de Treballadors (UGT) per a l’eliminació de la discriminació laboral, econòmica i social de les dones.

 

Des de l’Ajuntament es recolzaran les parades parcials convocades per a aquest dia contra les desigualtats estructurals, les bretxes de gènere i les violències masclistes i com a forma de visibilitzar la precarietat laboral i social que pateixen les dones. Així mateix, es donarà suport als diferents actes, manifestacions i mobilitzacions que se celebren amb motiu del 8 de març.

 

A través de l’acord plenari es traslladarà al Govern Central i al Govern de la Generalitat Valenciana, grups parlamentaris i interlocutors socials, la necessitat de fer efectives les mesures oportunes a través del Diàleg Social per a evitar les situacions de discriminació, fer efectiu el Pacte contra la Violència de Gènere i acabar amb els nivells de desigualtat que existeixen en el nostre país.

 

Tractament de residus sòlids urbans

D’altra banda, el Ple d’ahir va aprovar també iniciar els tràmits per a la modificació del contracte amb la mercantil Audeca, encarregada de la recollida de residus sòlids urbans del municipi. Fins ara l’empresa gestionava també el cobrament del servei de tractament de residus sòlids urbans a Callosa d’en Sarrià. No obstant açò, a través de l’acord plenari d’ahir, a partir de l’1 de juliol serà el propi Consorci del Pla Zonal 6-A1 el que gestione el cobrament directament als ajuntaments per aquest servei que realitza la concessionària FCC. Així, l’aportació extraordinària de Callosa d’en Sarrià per al segon semestre de 2018 serà de 93.367,90 euros per una estimació en tones de 1.657,28. La moció es va presentar en compliment de l’acord adoptat per la Junta General del Consorci i va ser aprovada per unanimitat.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.