• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » El ple aprova l’ampliació de l’horari de muntatge i recollida dels llocs del mercat ambulant

El ple aprova l’ampliació de l’horari de muntatge i recollida dels llocs del mercat ambulant

| 29 juliol, 2016

 

Escudo_callosa_vertical

Ahir a la vesprada es va aprovar en Ple una modificació de l’ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària, per la qual s’ampliarà l’horari del muntatge i recollida dels llocs dels mercats ambulants que se celebren a la plaça del Convent els dilluns i els dimarts no festius.

 

Així, el mercat ambulant dels dilluns passarà de disposar d’un horari per a la descàrrega i muntatge dels llocs d’entre les 07.00 i les 08.30 hores, a un horari que abastarà de les 06.00 a les 08.00 hores. La càrrega i recollida dels llocs es mantindrà igual de 14.00 a 15.00 hores.

 

D’altra banda, el mercat ambulant dels dimarts passarà de disposar d’un horari per a la descàrrega i muntatge dels llocs d’entre les 06.30 i les 08.00 hores, a un horari que abastarà de les 06.00 a les 08.00 hores. La càrrega i recollida dels llocs passarà a ser de 13.30 a 14.00 hores, en compte de 13.00 a 13.30 hores com fins ara.

 

Aquesta modificació s’ha realitzat amb l’objectiu de donar una major facilitat i comoditat, tant als comerciants com als consumidors.

 

La proposta va tirar endavant amb els vots favorables de l’equip de govern (Compromís i PSOE) i de l’edil de Ciutadans. Els grups municipals del PP i UPyD es van abstenir.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.