• ca
  • es
Inici » Alcaldia » El Ple aprova integrar l’oficina turística Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat

El Ple aprova integrar l’oficina turística Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar a la Xarxa Tourist Info de la Generalitat

| 27 maig, 2016

27052016_Tourist_Info_algar_callosa

El ple municipal va aprovar ahir per unanimitat l’addenda al conveni subscrit el 9 d’abril de 2003 entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, amb la finalitat d’integrar l’Oficina d’Informació Turística temporal Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat Valenciana.

 

Així doncs, l’Oficina d’Informació Turística temporal Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar se suma a la xarxa valenciana de Tourist Info al costat de l’Oficina d’Informació Turística permanent del centre urbà.

 

A través d’aquesta adhesió l’Agència Valenciana de Turisme prestarà la seua col·laboració a l’Ajuntament en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, que té com a finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística del municipi de Callosa d’en Sarrià, així com del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

 

Així mateix, l’Agència Valenciana de Turisme subvencionarà, fins a 6.000 euros,  l’Oficina d’Informació Turística Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar per a la seua millora i adequació en la Xarxa de Tourist Info de la Generalitat. Els conceptes de despesa correspondran a la imatge i decoració íntegra de l’Oficina pel que fa a mobiliari, retolació, cartelleria, suports de material informatiu, material de promoció i infraestructura informàtica.

 

La Tourist Info Callosa d’en Sarrià-Balcó de l’Algar obrirà les seues portes en temporada alta per a prestar servei als usuaris.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.