• ca
  • es
Inici » Alcaldia » El Ple aprova el plec de condicions per a l’explotació del gimnàs del Poliesportiu Municipal

El Ple aprova el plec de condicions per a l’explotació del gimnàs del Poliesportiu Municipal

| 29 abril, 2016

Escudo_callosa_vertical

El ple va aprovar ahir el plec de condicions per a la concessió administrativa de l’explotació del gimnàs del Poliesportiu Municipal. A través d’aquest document l’Ajuntament ha intentat canviar el model de gestió del gimnàs, amb la finalitat que s’òbriga a tot el públic i es coordine amb l’activitat que té la resta del complex esportiu municipal.

 

El nou plec ha incrementat la durada de la concessió a sis anys, més dos anys prorrogables. A més el document contempla una rebaixa en el cànon de la concessió, però com a contraprestació el nou adjudicatari haurà de realitzar una forta inversió en l’adquisició d’equipament esportiu, atés que aquest equipament en maquinària serà cedit totalment a l’Ajuntament en finalitzar el contracte.

 

Així mateix, el nou adjudicatari haurà de respectar les tarifes per als usuaris estipulades per l’Ajuntament en el plec de condicions. L’adjudicació de la concessió serà mitjançant procés de negociat.

 

El plec de condicions es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern i del Partit Popular. L’edil de Ciutadans es va abstenir i l’edil d’ UPyD va votar en contra.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.