• ca
  • es
Inici » Alcaldia » El Ple acorda sol•licitar a les administracions surpramunicipals mesures en matèria de prevenció d’incendis

El Ple acorda sol•licitar a les administracions surpramunicipals mesures en matèria de prevenció d’incendis

| 30 setembre, 2016

 

Escudo_callosa_vertical

*Els grups polítics recaptaran propostes d’homenatjats per a l’acte que se celebrarà amb motiu del 9 d’octubre

El Ple Municipal celebrat ahir va aprovar per unanimitat sol·licitar a l’Administració Autonòmica i a la Diputació Provincial d’Alacant la implantació de les mesures adequades per a la regeneració dels espais naturals i la reposició de les infraestructures públiques i privades afectades pels incendis.

 

Igualment, a través de la moció aprovada, se sol·licitarà a ambdues administracions la implantació de les mesures de prevenció i execució contemplades en els Plans de Prevenció contra incendis forestals com són la neteja periòdica de les muntanyes, la construcció de pistes forestals, la restauració de les quals ja existeixen, l’obertura de nous tallafocs i la conservació dels ja existents.

 

Finalment, s’ha acordat instar també a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer perquè condicione els llits dels rius Algar i Guadalest amb la finalitat de mantenir les seues adequades funcions fluvials i mediambientals i evitar així els perills derivats de possibles riuades i incendis.

 

Acte 9 d’octubre

En la sessió plenària d’ahir també va destacar l’aprovació d’una moció perquè els diferents grups polítics aporten propostes dels callosins i callosines més destacats el 2016 per a l’acte d’homenatge que se celebrarà amb motiu del 9 d’octubre.

 

Enguany en coincidir el 9 d’octubre amb el diumenge de festes de Moros i Cristians en Callosa, el Ple extraordinari se celebrarà el divendres, 7 d’octubre, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura i el lliurament de medalles corporatives als homenatjats es realitzarà a continuació a la Plaça d’Espanya. A més, s’organitzarà una xicoteta festa amb actuacions musicals.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.