• ca
  • es
Inici » Notícies » El pàrquing del carrer de la Font torna a obrir hui al públic després de les millores executades per l’Ajuntament

El pàrquing del carrer de la Font torna a obrir hui al públic després de les millores executades per l’Ajuntament

| 28 octubre, 2016

28102016_parking_01

L’aparcament municipal del carrer de la Font, situat enfront dels coneguts ‘Pisos Rojos’, tornarà hui a obrir al públic a partir del migdia després de les millores dirigides per l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en aquest espai, amb la finalitat de prestar un servei més adequat als usuaris.

 

La regidoria de Trànsit, de la qual és titular la regidora Lumi Puigcerver, ha executat aquest condicionament al qual se sumen altres recents. Així, abans de les festes patronals també es van executar millores en el pàrquing de la Morera, al qual a més se li va dotar d’enllumenat, i fa uns mesos es va condicionar el pàrquing de l’Almèdia. Aquestes accions donen resposta a la necessitat d’adequar els aparcaments del municipi, a causa de la demanda existent, sobretot per a aquells usuaris que necessiten accedir al nucli antic.

 

L’edil de Trànsit ha agraït als usuaris la seua comprensió davant els treballs realitzats durant els quals ha estat tancat el pàrquing i ha fet una crida perquè els ciutadans col·laboren a preservar i mantenir en condicions òptimes aquests espais, evitant dipositar-hi residus.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Trànsit

Los comentarios están cerrados.