• ca
  • es
Inici » Alcaldia » El padró municipal creix en 77 habitants en un any

El padró municipal creix en 77 habitants en un any

| 9 gener, 2018

 

Callosa d’en Sarrià ha incrementat el seu padró municipal en 77 habitants en un any, segons les xifres oficials de població publicades per l’Institut Nacional d’Estadística (INE). Així, en l’última revisió del padró, amb data d’1 de gener de 2017, Callosa d’en Sarrià té registrats a un total de 7.223 habitants.

 

En les últimes revisions realitzades el padró ha experimentat una progressió passant de 7.092 l’any 2015 a 2.146 en 2016 i a 7.223 en 2017.

 

Des de l’equip de govern s’han mostrat satisfets amb aquest increment, ja que han recordat que la pertinença oficial al municipi comporta avantatges tant individuals com a globals. Quant als avantatges individuals, les persones censades poden accedir a les instal·lacions esportives i activitats culturals a preus reduïts, així com accedir a activitats formatives o a ajudes socials. Quant a les ajudes generals, s’ha incidit que el municipi, segons la seua població, podrà optar a majors inversions públiques estatals i autonòmiques, que finalment redunden en majors i millors serveis, dotacions i infraestructures per a tots. En aquest sentit, s’ha recordat que el nombre d’empadronats incideix en l’aportació que rep el municipi en concepte de participació en els tributs de l’Estat.

 

Per açò, des de l’Ajuntament s’han desenvolupat campanyes d’empadronament dirigides sobretot als residents estrangers, comunitaris i no comunitaris, que tenen pendent la renovació del padró.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.