• ca
  • es
Inici » Esport » El nadador callosí Javier Ronda, 8é en el Campionat d’Espanya de llarga distància

El nadador callosí Javier Ronda, 8é en el Campionat d’Espanya de llarga distància

| 16 febrer, 2016

 

Dissabte passat el nadador callosí Javier Ronda va disputar a Mataró el VII Campionat d’Espanya de Llarga distància on va aconseguir ocupar la 8a plaça. Ronda va competir en la prova de 5.000 metres en piscina descoberta, sent una sèrie única per a la seua categoria, en la qual tres nadadors del seu any (2000) van realitzar la prova juntament amb set nadadors, que malgrat ser de la seua mateixa categoria, eren de l’any 1999.

Els primers 3.000 metres els va realitzar amb una boníssima marca i en els 2.000 següents li va pesar la inexperiència en aquesta prova i el seu cansament. Va aconseguir un temps de 59:25 segons aconseguint realitzar els 5.000 metres baixant de l’hora, per la qual cosa Ronda ha qualificat l’experiència de “satisfactòria”.

D’altra banda, la també nadadora callosina Paula Ronda va participar el dissabte  de vesprada a Gandia en un control de marques en dues proves, 400 metres estils i 100 metres esquena. Amb aquesta prova Paula Ronda torna a la competició després d’una lesió que arrossega des de fa un any, amb la qual comença una nova etapa per a recuperar-se.

IMG-20160213-WA0008 imagen Javier

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.