• ca
  • es
Inici » Cultura » El lliurament de premis del concurs de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’ se celebrarà el pròxim 29 de juny

El lliurament de premis del concurs de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’ se celebrarà el pròxim 29 de juny

| 23 juny, 2016

16062016_inauguración_SAC_callosa_04

 

*El jurat popular tindrà fins a dilluns que ve per a emetre els seus vots

Amb motiu de les Eleccions Generals, finalment el lliurament de premis del concurs de la ‘II Setmana d’Art a Callosa’ se celebrarà dimecres que ve, 29 de juny, a les 19:30 hores, en la Casa de Cultura.

 

El primer premi, consistent en 300 euros, el seleccionarà un jurat format per professors de Belles Arts.

 

D’altra banda, un jurat popular seleccionarà altres quatre obres. Els autors de les dues primeres rebran un premi de 100 euros cadascun i els autors de les altres dues obres se’ls atorgarà un premi consistent en material de belles arts. Per a açò, s’ha instal·lat una urna a la Casa de Cultura, on els ciutadans que visiten la mostra podran dipositar els seus vots fins a dilluns que ve, 27 de juny.

 

La ‘II Setmana d’Art a Callosa’ és una iniciativa cultural a través de la qual els alumnes de la Facultat de Belles Arts d’Altea exposen un total de 50 quadres de 2×2 metres que pengen dels balcons del nucli antic de la localitat callosina.

 

La iniciativa ha sigut recuperada per l’actual equip de govern (Compromís-PSOE) en la seua aposta decidida per fomentar la cultura i l’art en el municipi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.