• ca
  • es
Inici » Hacienda y Pratrimonio » El Govern local celebra demà la primera reunió informativa sobre els pressupostos participatius de 2019

El Govern local celebra demà la primera reunió informativa sobre els pressupostos participatius de 2019

| 11 setembre, 2018

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià celebrarà demà, 12 de setembre, la primera reunió informativa sobre el programa de pressupostos participatius que el Govern local aplicarà en els comptes municipals de 2019. La reunió tindrà lloc en la Casa de Cultura, a partir de les 20.00 hores.

 

El projecte té com a objectiu fer partícip a la ciutadania en la presa de decisions sobre les inversions municipals. Amb açò, l’executiu local vol promoure la democràcia participativa a Callosa d’en Sarrià, atorgant a la ciutadania poder decisió per a fer de Callosa un poble millor entre tots.

 

La reunió servirà per a explicar com serà el procés de participació ciutadana en els pressupostos i tenir una primera presa de contacte amb els ciutadans i ciutadanes interessats a plantejar les seues propostes.

 

En el procés podran participar qualsevol veí o veïna empadronat a Callosa d’en Sarrià i major de 16 anys. Les propostes de millores per al poble presentades se sotmetran a una valoració tècnica i econòmica i, posteriorment, a una votació popular per a ser finalment incorporades als pròxim pressupostos de 2019 per a la seua execució.

 

Els ciutadans i ciutadanes podran enviar les seues propostes a través de la pàgina web municipal (www.callosa.es) per a ser analitzades. I en el cas de no disposar d’Internet, es podrà accedir al formulari per a emplenar-ho i presentar-ho en la Casa de Cultura.

 

Durant els pròxims mesos de setembre i octubre s’arreplegaran les propostes ciutadanes i al novembre es procedirà a la valoració tècnica i econòmica, i se seleccionaran les propostes per les àrees municipals implicades. Durant els mesos de novembre i desembre es presentaran finalment les propostes i es realitzaran les votacions. L’Ajuntament habilitarà per a açò un punt de connexió en la Biblioteca Municipal i per a la votació presencial es posarà una urna en la Casa de Cultura.

 

Finalment, les propostes més votades s’inclouran en el pressupost municipal de 2019 per a la seua execució.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Hacienda y Pratrimonio, Notícies, Participació Ciutadana

Los comentarios están cerrados.